E un carnaval!
Nice, al die dikke party's!:D Haha klinkt goed;)
veel plezier mop! geniet nog maar die 1,5 maand!
xx
yes, ben de eerste :) Zit hier nu binnen op m'n laptopje tentamens te leren en papers te typen en pauzeer ff om je tropische foto's te bekijken, echt n paradijsje hoor! Tengo muchas ganas de visitarte y ver mismo las islas exóticas y la ciudad del baile! Veel plezier nog, x
Oh gheh.. en ik ben niet in Barbados natuurlijk.. in my dreams, oeps!
@ Jurg: tambien me alegro mucho de que me vengas a visitar, solo falta poquito, preparate bien. que te vaya bien en tus examenes niño, xx
@ Ry: thanks lief, ik zal er zeker van genieten. Bedankt voor je berichtje op Hyves, kus
weer niet de eerste reactie, maar weer een heerlijk verhaal met jaloersmakende foto's. Geniet met volle teugen lieverd!!
Wooowww, zat ziet er allemaal jaloersmakend uit! Fijn dat je zo lekker op je plekje bent en enthousiast! Wat leuk dat Jurgen langskomt!!
Veel plzier! mooie foto's ook! Kkkkkus!
Hee Tessiee
Dikke zweetkus terug haha ik heb er hier ook last van, volgensmij word je stiekem een beetje een alcoholistje daar in La Ceiba..
Kom je nog wel terug naar Nederland? Waar het bier duur is en de mannen wit? Ik sta te trappelen haha ik kijk mijn ogen uit in Nederland wanneer ik iemand tegen kom die dikker is dan ik of die langer is dan ik!
Kusssss
Lieve Tessa, Oma heeft net je verhaal bij Mama gelezen en het is geweldig wat je allemaal meemaakt. Wat een mooie foto's en wat staan er mooie mensen op! Lieverd geniet ervan!
Veel liefs van Oma
Volgens mij kom jij echt niet terug naar dit kikkerlandje!
ik zou daar zeker blijven in zo'n paradijs. Ben stik jaloers op je! Dikke brassa, lief.
Noelie
Hey lieve sissy,
Ik ben deze keer erg laat met reageren, maar natuurlijk alsnog een reactie van mij:)! Van feestjes weten ze in ieder geval wel wat te maken in Honduras....hahaha! Ik ben benieuwd waar je volgende reis heen gaat en ik beloof je snel een e-mail terug te sturen. Geniet ervan en mij niet teveel jaloers maken met al die feestjes hoor;)!
Dikke kus
Hee buuf, wat een prachtige foto's!! Woooowww! :D
Ben blij dat je zo lekker aan het genieten bent! Leuk dat je nog bezoek krijgt! Enjoy!!!
Liefs!